Schneider Electric lansează noile soluţii de Centre de Date Prefabricate

Schneider Electric lansează noile soluţii de Centre de Date Prefabricate

Noile soluţii de Centre de Date Prefabricate sunt ideale pentru aplicaţiile de tip “edge-of-network” şi pentru instalări exterioare, unde lăţimea de bandă de comunicaţii şi securitatea sunt de o importanţă maximă.

Noile configuraţii sunt disponibile în format “All-In-One”, incluzând întreaga infrastructură (cabinet 19', UPS, răcire de precizie, unităţi externe de răcire (condensatoare), distribuţie electrică, ATS, monitorizare şi management de la distanţă) module IT fără UPS sau unităţi externe de răcire (condensatoare).

Datorită noilor configuraţii, Schneider Electric este poziţionat ca lider în domeniul Centrelor de Date Prefabricate, având cea mai variată gamă de soluţii, referinţe, acoperire globală, reţea de parteneri, împreună cu serviciile de suport, care acoperă toate etapele proiectului (de la planificare până la operare).

Containerele SmartShelter rezolvă provocările implementării unui centru de date în locaţii temporare sau off-site, în mediile industriale şi alte locaţii unde o clădire dedicată sau un spaţiu pentru camerele IT nu există. SmartShelter permite clienţilor să instaleze soluţii de procesare date în timp real şi rezolvă problemele legate de latenţă şi lăţime de bandă, aducând centrele de date aproape de operaţiunile acestora. Clienţii beneficiază de uşurinţă în implementarea unui birou regional, a unor operaƫiuni de tip oil & gas, de minerit sau baze militare mobile.

- Scădeţi riscul utilizând o soluţie standardizată cu componente ce formează un sistem complet controlabil;

- Aveţi flexibilitatea să dictaƫi extinderea capacităţii pe măsură ce nevoile se schimbă;

- Aveţi securitate fizică pentru datele critice;

- Realizaţi venituri sau producţie într-un timp scurt, instalând rapid soluţia, oriunde în lume;

- Flexibilitatea instalării în zone unde o construcţie clasică nu este posibilă;

- Eliberarea unui spaţiu necesar operaţiunilor principale.

Beneficii şi facilităţi

Proiectate şi asamblate în fabrici specializate
Modulele Prefabricate sunt proiectate şi construite într-un mediu controlat, în conformitate cu specificaţiile solicitate şi utilizând software DCIM, ceea ce determină o fiabilitate crescută şi o performanţă predictibilă a centrului de date.

Scalabile şi flexibile
Modulele Prefabricate permit creşterea modulară a infrastructurii IT şi flexibilitatea de a adapta dimensiunea şi design-ul fazelor viitoare în implementare. Astfel, investiţiile iniţiale pot fi micşorate şi economiile redirecţionate.

Instalare simplă şi rapidă
Centrele de Date Prefabricate sosesc în locaţie gata de instalare, reducând considerabil timpul şi costurile necesare acestei operaţiuni.

Struxureware Data Center Expert Preinstalat
Softul DCIM asigură monitorizare în timp real, raportare şi grafice definite de utilizator, precum şi notificarea evenimentelor de tip alarme sau defect a infrstructurii fizice. Softul este preinstalat în fabrică, reducând timpul şi costurile necesare instalării în locaţie.

Organizatori

 
agnor
 
its events