Sony aduce cea mai noua tehnologie de arhivare pe discuri optice

Planets

Sony aduce cea mai noua tehnologie de arhivare pe discuri optice

Sony va prezenta in cadrul celei de-a XIX-a editii a conferintei Ziua Comunicatiilor solutia Sony Optical Disc Archive System.

Noua tehnologie proprietara Sony de arhivare pe disc asigura o durata de viata a datelor de peste 50 de ani si elimina nevoia copierii periodice a informatiilor, specifica metodelor de arhivare pe banda. Pentru a atinge un asemenea nivel de performanta, Sony a creat un sistem de stocare bazat pe tehnologia Blu-Ray, alcatuit din mai multe discuri optice incoporate intr-un echipament compact si robust, ceea ce ii confera o rezistenta sporita fata de alte sisteme de stocare. Prin eliminarea nevoii migrarilor repetate si datorita cerintelor minime in ceea ce priveste controlul temperaturii si umiditatii a mediului in care se afla echipamentul, tehnologia Sony asigura un consum redus de energie.

 

Sony a dezvoltat parteneriate si aliante cu principalii furnizori de solutii de tip Hierarchical Storage Management (HSM) pentru a integra tehnologia Optical Disk ca parte a sistemelor de arhivare pe care le furnizeaza. Sony Optical Disc Archive System faciliteaza dezvoltarea unor strategii flexibile de management al continutului si al duratei de viata datelor, care ofera o serie de avantaje directe:

  • cost scazut prin durata extinsa de arhivare (peste 50 de ani);
  • integrare facila cu sistemele de arhivare bazate pe banda;
  • compatibilitate extinsa cu generatiile anterioare de medii de stocare si eliminarea nevoilor ulterioare de migrare;
  • fiabilitate crescuta si rezistenta superioara in medii agresive.
 

Prezentarea Sony din cadrul evenimentului Ziua Comunicatiilor 2015 va fi sustinuta de catre Dave Hedley, Marketing Lead MAM/Archive, Sony Professional Europe, UK

Dave Hedley este coordonatorul afacerii din cadrul MAM și Arhivei Sony Professional Europe. Deține peste 30 ani experiență în industria difuzării aparținând Cercetării și Dezvoltării, de la sisteme și software-uri DVTR și High Definition, până la integrarea sistemelor și livrarea de soluții.

Dave este, de asemenea, responsabil pentru un set de produse variate, de la Optical Diskuri secuizate la integrări de clasă Enterprise și platforme workflow.

S-a alăturat firmei Sony ca absolvent în 1981. De-a lungul celor 30 de ani în companie, a acumulat o experiență considerabilă în ceea ce privește dezvoltarea de AV și sisteme software, activând în diverse roluri de senior management și inginerie avansată de sisteme și produse.

A susținut lucrări pe tema High Definition, integrarea sistemelor și efectelor video din televiziune în cadrul evenimentelor internațioanle cum ar fi SMPTE, Roya Television Society, IEE, NAB. Are 18 produse patentate în efecte video digitale și procesare de semnal digital.

 

Pentru a putea participa la prezentarea Sony, inregistrati-va la Ziua Comunicatiilor 2015, eveniment care va avea loc pe 28 aprilie la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom.

Participarea este gratuita, iar accesul la eveniment se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la:

Echipa ZCOM
E-mail: [email protected]
Tel. fix: 021 410. 79. 62
Mobil: 0724.027.720


Trimite acest mesaj catre prietenii tai!

Organizatori

 
agnor
 
its events