Romkatel participa la cel mai mare si relevant eveniment al industriei telecom romanesti!

„Ziua Comunicatiilor a devenit deja o traditie in Romania”


Romkatel, unul dintre principalii furnizori de infrastructura telecom de pe piata locala, dar si regionala, si-a anuntat participarea la cea de a XIX-a editie a evenimentului Ziua Comunicatiilor.

Compania, unic reprezentant al producatorului german Kathrein Werke KG pentru Romania si Europa de Est, se numara printre cei mai vechi si constanti participanti la conferinta Ziua Comunicatiilor.

„Participam la aceasta conferinta de la inceputuri. Este un eveniment specializat, cu cea mai selecta participare, care aduna intr-o zi de desfasurare un numar insemnat de specialisti din domeniu. Tenacitatea de care a dat dovada seniorul industriei IT&C din Romania, dl Eugen Preotu, de a reuni an de an profesionistii industriei ne-a oferit posibilitatea de a prezenta cele mai noi realizari si solutii si de a purta discutii cu parteneri vechi si noi. Consider ca Ziua Comunicatiilor a devenit deja o traditie in Romania, fiind evenimentul care aduce in atentia specialistilor momentele-cheie din dinamica industriei IT&C locale si evolutia lor in contextul global al telecomunicatiilor. Ma bucur sa constat ca editie de editie, evenimentul a pus accentul, in primul rand, pe calitate si interactivitate, adaptandu-se atat la noile tendinte tehnologice de pe pietele internationale, cat si la cerintele si nevoile in continua schimbare ale pietei locale. Acest lucru este demonstrat de faptul ca, de 19 ani, conferinta Ziua Comunicatiilor are continuitate si se dezvolta cu succes”, ne-a declarat dl Costel Iordache, director comercial Romkatel.

Prezenta in Romania de peste doua deceni, Romkatel a reusit sa se impuna rapid ca principalul furnizor de antene de broadcast si comunicatii mobile de pe piata locala si nu numai. Compania, care este unicul reprezentant al producatorului Kathrein Werke KG pentru Romania si Europa de Est, a preluat si dus mai departe calitatea si rigoarea germana, devenind un jucator important la nivel regional. Ca urmare a rezultatelor notabile inregistrate, in 2000 productia de antene a fost transferata catre noua companie Kathrein Romania, devenita la momentul actual cea mai mare unitate de productie din cadrul grupului.

Daca doriti sa fiti la curent cu ceea ce conteaza in industria telco, sa aflati informatii despre tendintele actuale in domeniul IT&C si despre modul cum evolueaza piata locala, inregistrati-va la Ziua Comunicatiilor 2015, eveniment care va avea loc pe 28 aprilie la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom.
Participarea este gratuita, iar accesul la eveniment se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la:

Echipa ZCOM
E-mail: [email protected]
Tel. fix: 021 410. 79. 62
Mobil: 0724.027.720


Trimite acest mesaj catre prietenii tai!

Organizatori

 
agnor
 
its events