Rohde&Schwarz va ajuta sa asigurati performanta retelei dumneavoastra

Rohde&Schwarz va ajuta sa asigurati performanta retelei dumneavoastra

Operatorii de retele mobile si furnizorii de infrastructura sau de servicii efectueaza in permanenta campanii de testare pentru a fi siguri ca pot atinge performantele necesare ale retelelor gestionate. Scopul final al acestor campanii este de a garanta asigurarea calitatii solicitate a serviciilor catre abonati.

Rohde&Schwarz ofera solutii de testare si de masurare pentru intregul ciclu de viata al retelelor mobile, de la testele de conformanta efectuate in etapele incipiente ale construirii retelelor, masuratori realizate pe timpul instalarii si optimizarii acestora, pana la verificari periodice pe intreaga durata de operare a infrastructurii.

Aceasta abordare sistemica imbina avantajul coordonarii solutiilor aferente unor aplicatii diferite cu eficienta cooperarii cu un singur furnizor, ceea ce asigura o retea globala si integrata de suport tehnic dupa achizitie.

Facand o comparatie cu ceilalti jucatori existenti pe aceasta piata extrem de specializata, consideram ca nicio alta companie nu ofera o gama atat de larga de solutii de mare acuratete, necesare asigurarii perfomantelor retelelor mobile.

Provocari si solutii

Operatorii de retele mobile se confrunta in permanenta cu cerinte, aparent contradictorii, generate de existenta unui mediu extrem de competitiv. Acestia trebuie sa satisfaca cererile de crestere continua a capacitatii retelelor si de diversificare a serviciilor asigurate, urmarind in acelasi timp indeplinirea obiectivelor financiare impuse de o piata din ce in ce mai agresiva.

Rohde&Schwarz, impreuna cu filialele sale SwissQual si Ipoque, propune acele solutii de testare ce pot reconcilia aceste obiective aparent opuse, asigurand in final clientilor o experienta dorita si de mare succes.

Provocari

Cresterea rapida a traficului wireless.
Cerinte si asteptari din ce in ce mai inalte privind calitatea serviciului (QoC).
Necesitatea de implementare a noi tehnologii in vederea maririi capacitatii retelelor.
Cerinte imperative de asigurare a unei securitati sporite in folosirea serviciilor de catre abonati.
Nevoia unei monitorizari mult mai stricte si eficiente a functionarii retelelor.
Imperativul de a mentine sau de a creste profitabilitatea.

Solutii

Alegerea corecta a furnizorilor de infrastructura.
Implementarea rapida si eficienta a retelelor mobile.
Optimizarea retelei pe criteriul maximizarii eficientei.
Operarea si intretinerea bazate pe cunoasterea profunda a comportamentului abonatilor.
Utilizarea instrumentelor de testare produse de Rohde&Schwarz, ce asigura eficienta si inalta performanta a retelelor dumneavoastra.

Avantajele alegerii Rohde&Schwarz ca furnizor

Asigurarea de solutii de testare pentru intregul ciclu de viata al retelelor mobile, solutii achizitionate de la un singur producator, garantandu-se astfel atingerea eficientei comerciale si tehnice dorite.

Folosirea conceptelor inovative de platforme de testare multi-domeniu, ce asigura verificari de acuratete, atat in RF, cat si la nivelul protocoalelor de comunicatii sau al aplicatiilor.

Existenta unei retele de suport ce asigura permanent asistenta tehnica (24 din 24, sapte zile pe saptamana).

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la:

Echipa ZCOM
E-mail: [email protected]
Tel. fix: 021 410. 79. 62
Mobil: 0724.027.720


Trimite acest mesaj catre prietenii tai!

Organizatori

 
agnor
 
its events