Noile tehnologii IT&C prezente in spatiul demo-expo al celei mai importante conferinte internationale telecom din Romania!

Expozitia Ziua Comunicatiilor 2015 – o sansa de a afla ce castiguri reale va pot aduce noile tehnologii IT&C

Cea de-a XIX-a editie a evenimentului Ziua Comunicatiilor 2015 va include un amplu spatiu expozitional in care companiile IT&C isi vor prezenta cele mai noi produse, tehnologii si servicii si vor demonstra practic ce beneficii pot acestea oferi.

Consecvent politicii de extindere si diversificare constanta a tematicii si participarii, Eugen Preotu – initiatorul si fondatorul celei mai importante expo-conferinte internationale TELECOM din Romania, Ziua Comunicatiilor, a suplimentat spatiul demo-expo alocat in cadrul evenimentului, anul acesta ajungandu-se la cifra de 20 companii expozante.

„Am extins si diversificat constant structura evenimentului, pentru a o adapta nu doar la trend-urile tehnologice si la noile tendinte de pe pietele internationale, ci si la cerintele si nevoile pietei locale”, explica Eugen Preotu.

Abordarea aplicata a tehnologiei ofera expozantilor din cadrul expo – conferintei Ziua Comunicatiilor oportunitatea de a-si valorifica optim capitalul de expertiza si competente – un diferentiator esential in conditiile accelerarii fenomenului de uniformizare si globalizare al ofertei comerciale – si confera evenimentului un plus de valoare.

Printre participantii din cadrul Expozitiei Ziua Comunicatiilor 2015 se afla companii ca Arobs, Asus, Digital Telecomms, Digisign/Ines, Felix Telecom, Huawei, Intrarom, LG, Q-East Software, RDS&RCS, Romkatel, Sony, Teletrans, Xerox, dar si organizatii precum ANCOM.

Expozitia din cadrul conferintei Ziua Comunicatiilor 2015 este astfel gandita incat sa respecte principiul „win-win” pe care este dezvoltat evenimentul, oferind companiilor participante posibilitatea de a-si prezenta cele mai noi si valoroase produse si tehnologii, iar vizitatorilor – sansa de a putea afla ce raspunsuri practice au expozantii la nevoile si cerintele specifice ale organizatiilor lor si care sunt castigurile reale pe care le pot obtine.

Astfel, anul acesta, in cadrul expozitiei, Arobs va prezenta aplicatia Track Gps – prima solutie de monitorizare a flotelor auto din Romania, Digisign va demonstra beneficiile solutiilor de securitate a informatiilor, Digital Telecomms va prezenta solutii de interconectare pe fibra optica pentru DATA CENTER: sisteme de distributie de mare densitate, cabluri si sisteme pre-conectorizate Plug & Play, module LGX pentru aplicatii Paralel-Optics de 40/100GbE.

Intrarom – filiala din Romania a holdingului grecesc Intracom Telecom va expune: platforma radio UltraLink™-FX80 (all-outdoor multi-Gigabit Ethernet PtP) care functioneaza in E-Band (71-76 GHz and 81-86 GHz), seria inovatoare a produselor radio StreetNode™ V60-PTP (auto-aligning Ethernet) si WiBAS™ OSDR (all-outdoor radio) ce ofera tehnologia PtMP disponibila sub 2 forme: OSDR (10.5 / 26 / 28 / 32 GHz) si OSDR-S (42 GHz).

Sony va oferi posibilitatea de a vedea la lucru noul sistem Optical Disc Archive, in timp ce Xerox Romania va prezenta in cadrul standului propriu noile echipamente Xerox WorkCentre 5022, Xerox WorkCentre 3655 si Xerox WorkCentre 6027 si va sustine un workshop si demo-uri live pe temele imprimarii mobile, Wi-Fi direct, Apple AirPrint, Xerox PrintBack si Google CloudPoint.

De asemenea, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) prezintă două instrumente de informare dezvoltate în beneficiul utilizatorilor finali: Veritel.ro, comparatorul de oferte telecom cu ajutorul căruia utilizatorii pot afla cele mai avantajoase oferte de telefonie și internet adaptate nevoilor proprii de comunicare și Netograf.ro, aplicația de monitorizare și testare a calității serviciului de internet.

„Feedback-ul pozitiv primit anul trecut pe marginea zonei expozitionale ne-a determinat sa alocam o suprafata mai mare si sa invitam mai multe companii sa expună.

La Ziua Comunicatiilor 2015 si-au anuntat deja participarea companii de renume, atat locale, cat si globale, cu activitate in telecomunicatii si solutii de business, mobilitate, servicii digitale etc. Vom avea produse și tehnologii prezentate în premieră, ceea ce va aduce vizitatorilor un plus de valoare și o experiență inedită”, afirmă organizatorii evenimentului Ziua Comunicatiilor, editia 2015, Eugen Preotu si ITS Events Management.

Daca doriti sa fiti la curent cu ceea ce conteaza in industria telco, sa aflati informatii despre tendintele actuale in domeniul IT&C si despre modul cum evolueaza piata locala, inregistrati-va la Ziua Comunicatiilor 2015, cea mai importanta expo-conferinta internationala TELECOM din România, care va avea loc in data de 28 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Ballroom.

Participarea este gratuita, iar accesul la eveniment se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Participanţi Ziua Comunicaţiilor 2015

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la:

Echipa ZCOM
E-mail: [email protected]
Tel. fix: 021 410. 79. 62
Mobil: 0724.027.720


Trimite acest mesaj catre prietenii tai!

Organizatori

 
agnor
 
its events