Huawei Technologies – principalul furnizor de infrastructura telecom pe piata romaneasca!

„Daca esti prezent la Ziua Comunicatiilor, te afli pe scena care conteaza”


Petri Pekkarinen, Business Development Director, Huawei Enterprise va sustine un keynote la Ziua Comunicatiilor 2015.

Cu peste 10 ani experienta de business in Telecomunicatii, IT si Internet, Petri Pekkarinen gestioneaza dezvoltarea regionala a Huawei Enterprise, la nivel de vanzari, marketing si canal de parteneri. Petri a fost implicat in lansarea Huawei pe piata finlandeza precum si in dezvoltarea strategiei companiei pentru linii de business ca: servere, storage, cloud, virtualizare, big data etc. Complementar, Petri a participat la analize de piata realizate de companii precum Gartner, IDC, Ovum, Forrester etc. In 2012, a primit distinctia „Excellence in Business Development Award”. Anterior activitatii in cadrul Huawei, Petri Pekkarinen a lucrat pentru companii ca TeliaSonera si IBM, avand ca background un MBA la universitatea din Vaasa, Finlanda si o Diploma in Business Administration la Universitatea de Stiinte Aplicate, Vaasa, Finlanda.

Petri a fost speaker la numeroase evenimente de profil, iar la Ziua Comunicatiilor va impartasi audientei viziunea sa asupra viitorului industriei dar si a celor mai noi produse si servicii Huawei.

Pentru mai multe informatii vizitati Profil LinkedIn precum si contul de Twitter @thepetri.

De peste sase ani, Huawei Technologies s-a impus ca principalul furnizor de infrastructura telecom pe piata romaneasca, pozitie pe care si-o consolideaza constant. Compania chineza si-a intensificat anual investitiile si prezenta locala, iar planurile de viitor prevad continuarea acestei politici, in concordanta cu cea promovata la nivel regional.

Inca din primii ani de la intrarea pe piata locala, Huawei a a participat constant la conferinta Ziua Comunicatiilor, pe care Vlad Doicaru, director Enterprise Business Group, o apreciaza ca fiind cel mai mare si mai important eveniment al industriei IT&C autohtone: „Ziua Comunicatiilor este nu doar cel mai mare eveniment local dedicat industriei IT&C romanesti, ci si cel mai important, prin mesajele pe care le transmite si prin oportunitatile de networking pe care le creeaza. Este un eveniment care a crescut de la an la an – nu doar din perspectiva numarului de participanti, cat mai ales in ceea ce priveste calitatea continutului – si care reflecta pe deplin gradul de maturizare al industriei IT&C romanesti. Daca esti prezent la Ziua Comunicatiilor, nu esti doar in lumina reflectoarelor, ci ai confirmarea ca te afli pe scena care conteaza.”

Compania chineza Huawei Technologies, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente si servicii pentru operatorii telecom, a intrat pe piata europeana in urma cu 15 ani si pe cea locala in 2003. Compania a inregistrat o crestere constanta pe piata autohtona, unde este, de sase ani, principalul furnizor de infrastructura telecom, si a implementat la Bucuresti unul dintre cele patru Centre de Servicii Globale ale companiei, care asigura suportul tehnic pentru Europa Centrala si de Est, tarile nordice si cele din vestul continentului. Huawei Technologies investeste constant in extinderea prezentei locale si dezvoltarea proiectelor lansate in Romania.


Daca doriti sa fiti la curent cu ceea ce conteaza in industria telecom, sa aflati informatii despre tendintele actuale in domeniul IT&C si despre modul cum evolueaza piata locala, inregistrati-va la Ziua Comunicatiilor 2015, eveniment care va avea loc pe 28 aprilie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Ballroom.

Participarea este gratuita, iar accesul la eveniment se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la:

Echipa ZCOM
E-mail: [email protected]
Tel. fix: 021 410. 79. 62
Mobil: 0724.027.720


Trimite acest mesaj catre prietenii tai!

Organizatori

 
agnor
 
its events