CE LANSARI SUNT ASTEPTATE LA MOBILE WORLD CONGRESS 2015

CE LANSARI SUNT ASTEPTATE LA MOBILE WORLD CONGRESS 2015


In fiecare an, inainte de marea reuniune a industriei mobile de la Barcelona, specialisti si observatori ai pietei tehnologiilor mobile se intrec in pronosticuri asupra celor mai importante lansari de produse care vor fi facute in cadrul Mobile World Congress.

Si anul acesta cele mai asteptate si comentate anunturi sunt cele din zona consumer ale principalilor producatori de smartphone-uri: Samsung, Sony, Huawei, HTC, Microsoft, LG etc. La aceasta editie insa, mai toti producatorii si-au anuntat intentia de a „asorta” ofertei de telefoane inteligente si un ceas pe masura. Iata, succint, care sunt cele mai asteptate lansari de smartphone-uri la MWC 2015:

  • Samsung – este vedeta incontestabila a MWC si este asteptat cu Galaxy S6 si, foarte probabil, Galaxy S Edge. La care se pare ca sa va adauga un nou smartwach, care va rula propriul sistem de operare (Tizen).
  • LG – toata lumea vorbeste de G4, insa exista voci care sustin ca acesta va fi lansat abia prin mai. Certe in standul coreenilor sunt smartwatch-urile G Watch si G Watch R.
  • HTC – taiwanezii vor veni la Barcelona cu mediatizatul One M9, dar este posibil sa mai aduca si alte modele de smartphone-uri. Si, evident, un smartwtach.
  • Sony – majoritatea comentatorilor fac referire la Xperia Z4, insa este posibil ca acesta sa intarzie pana in vara. Si in cazul japonezilor, certitudinea este un nou smartwatch, dar si o noua versiune de tableta Xperia.
  • Huawei – chinezii isi cresc in tacere cota de piata, iar anul acesta vor veni la Barcelona cu mai mlte modele, dintre care se remarca Honor 6, deja lansat si bine primit in piata.
  • Microsoft – a devenit dupa preluarea Nokia singura prezenta non-asiatica remarcabila in topul mondial al producatorilor de smartphone-uri. Se pare insa ca asteptarile legate de un nou model Lumia sunt hazardate si ca, mult mai probabil, americanii vor prezenta la MWC sistemul de operare Windows 10 pentru terminale mobile.

Adoptarea modelului BYOD in mediul enterprise a facut ca jucatori importanti ai industriei IT sa devina din ce in ce mai interesati de mobilitate. Asa se face ca anul acesta printre participanti se numara IBM, Oracle, SAP, SAS, Accenture, care intaresc randurile taberei non-consumer. Acestora li se adauga jucatori consacrati din zona furnizorilor de infrastructura telecom, precum Ericsson, Huawei, Alcatel-Lucent si Rohde&Schwarz.

O parte din aceste companii se regasesc si in panelul conferintei Ziua Comunicatiilor editia 2015, eveniment ce va avea loc pe 28 aprilie la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom.
Participarea este gratuita, iar accesul la eveniment se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Pentru a putea participa la Ziua Comunicatiilor 2015, care va avea loc pe 28 aprilie la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom, inregistrati-va la eveniment. Participarea este gratuita, iar accesul se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la:

Echipa ZCOM
E-mail: [email protected]
Tel. fix: 021 410. 79. 62
Mobil: 0724.027.720


Trimite acest mesaj catre prietenii tai!

Organizatori

 
agnor
 
its events