5 motive pentru a participa la Ziua Comunicațiilor 2015

5 motive pentru a participa la Ziua Comunicațiilor 2015

Planets

5 motive pentru a participa la Ziua Comunicațiilor 2015

Ajunsă la ediția a 19-a, Ziua Comunicațiilor reprezintă, an de an, o oportunitate unică pentru mediul de afaceri local. Și asta pentru că, deși Internetul a facilitat în ultimii ani dezvoltarea de noi modele de interacțiune Business-to-Business și Business-to-Conmsumer, tehnologia nu poate încă substitui interacțiunile directe. Chiar dacă a devenit uzual să-ți contactezi clienții și partenerii prin intermediul rețelelor sociale și al conferințelor web, chiar dacă e-mail-ul este omniprezent, iar mobilitatea cunoaște un ritm de adopție exploziv, cea mai eficientă metodă de interacțiune rămâne cea directă, față în față. Ziua Comunicațiilor 2015 nu oferă însă doar suportul optim de comunicare în mediul B2B și B2C, ci și numeroase alte beneficii.

Fiți la curent cu ceea ce contează în tehnologie

Cu peste 700 de participanți, reprezentând jucători-cheie la nivel decizional din 20 de industrii, Ziua Comunicațiilor oferă oportunitatea participării la dezbateri live asupra celor mai importante momente din evoluția recentă a industriei IT&C locale.

Evenimentul vă dă posibilitatea de a fi la curent cu noile măsuri legislative prevăzute și cu inițiativele luate la nivel european, analizând impactul real al acestora.

Prin participarea la Ziua Comunicațiilor 2015 aveți șansa de obține nu doar o perspectivă generală asupra principalelor tendințe și direcții de dezvoltare ale sectorului telco, ci de a avea o viziune integrată, care include atât analiza provocărilor cu care se confruntă industria locală în actualul context economic, cât și strategii de depășire a acestora. Mai mult, ediția 2015 aduce în prim plan subiecte complementare comunicațiilor, printr-o structură care include: cloud computing, servicii IT, mobilitate, ecommerce etc.

Accesați un nivel de expertiză superior și experiențe reale

Dezvoltat pe principiul interactivității, Ziua Comunicațiilor este un eveniment astfel conceput încât să faciliteze dialogul direct cu principalii reprezentanți ai pieței IT&C locale, precum și abordarea unor probleme specifice, cu grad de incidență crescut.

Vi se oferă astfel șansa de accesa un adevărat centru de expertiză care reunește într-un singur eveniment liderii industriei telecom, precum și alți actori cu varii competențe și niveluri de expertiză. Ziua Comunicațiilor 2015 reprezintă mediul ideal pentru a partaja experiențe reale, de a întâlni specialiști în domeniul dvs. de activitate, de a le adresa întrebări și de a descoperi noi modalități de abordare și soluționare a problemelor specifice

Luați pulsul concurenței

Ziua Comunicațiilor vă permite să ieșiți din rutina cotidiană și să câștigați o perspectivă diferită, să descoperiți noi unghiuri de abordare și idei de business pe care le puteți discuta cu experți și specialiști în domeniul dvs. de activitate.

Totodată, aveți posibilitatea de a lua pulsul concurenței și de a evalua punctele forte ale competiției. Ziua Comunicațiilor 2015 vă dă posibilitatea de a descoperi nu doar noi competitori, ci și produse și servicii inovative în domeniul dvs. de activitate. A fi la curent cu noutățile reprezintă o condiție esențială pentru a putea rămâne competitiv pe o piață cu un nivel de concurență ridicat.

Stabiliți noi contacte, descoperiți noi oportunități

Ziua Comunicațiilor oferă posibilități extinse de interacțiune directă și reprezintă oportunitatea optimă de a stabili noi relații profesionale. Networking-ul nu este limitat doar la persoanele din auditoriu, ci aveți posibilitatea de a discuta direct cu prezentatorii, de a le adresa întrebări și solicita opinii, precum și cu expozanții din cadrul evenimentului. Puteți identifica astfel urnizori și potențiali parteneri de afaceri și de a stabili modalități noi de colaborare. Și – de ce nu? – de a descoperi și recruta potențiali colaboratori sau angajați.

Nu în ultimul rând, Ziua Comunicațiilor 2015 vă oferă șansa de a putea adresa potențiali clienți interesați de produsele și/sau serviciile dvs.

Consolidați-vă poziția, rafinați-vă mesajul

Participarea la un eveniment de amploare precum Ziua Comunicațiilor contribuie direct la consolidarea poziției și dezvoltarea reputației companiei dvs.

Creșterea vizibilității și notorietății organizației, dar și a dvs. personal, prin poziționarea că expert, reprezintă elemente esențiale ale oricărei strategii de promovare. Prin participarea la un eveniment precum Ziua Comunicațiilor 2015, puteți să vă rafinați strategia de marketing și să vă ajustați mesajele de promovare astfel încât acestea să fie cu adevărat convingătoare și puternice.

În multitudinea de lansări de produse și de conferințe „importate”, care abordează subiecte cu relevanță scăzută pe piața locală, Ziua Comunicațiilor este unul dintre puținele evenimente care contează în industria telco românească. Iar absența la un eveniment de asemenea amploare și importanță, care a rezistat de-a lungul anilor și a devenit un reper de marcă, poate însemna ratarea unei oportunități importante.

Inregistrati-va acum la Ziua Comunicațiilor 2015, care va avea loc pe 28 Aprilie la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom.

Participarea este gratuită, iar accesul la eveniment se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la:

Echipa ZCOM
E-mail: [email protected]
Tel. fix: 021 410. 79. 62
Mobil: 0724.027.720


Organizatori

 
agnor
 
its events