Articole

16/05/2016
digisign

DigiSign la Ziua Comunicatiilor 2016

DigiSign vine la Ziua Comunicatiilor 2016 cu solutii personalizate in domeniul securitatii online, parteneriate strategice si tehnologii superioare, conforme recomandarilor, normelor si standardelor nationale si internationale.
21/04/2016
Internet of Things

Rateaza UE cursa IoT?

Europa a intrat cu o viteza mai mica in cursa IoT, fapt confirmat de apelul lansat la inceputul acestui an de catre guvernul Marii Britanii, care a solicitat Comisiei Europene intensificarea eforturilor in directia crearii si dezvoltarii standardelor Internet of Things. La momentul actual, exista numeroase proiecte IoT dezvoltate in mai multe tari din cadrul UE (Spania, Italia, Germania, Franta etc.), insa initiativele legislative ale Bruxelles-ului sunt inca in stadiu de proiect, Internet of Things […]
15/04/2016
byod_(1)

Este BYOD un risc sau un factor de productivitate?

Devenit cel mai raspandit model de adoptie al mobilitatii, Bring-You-Own-Device (BYOD) este favorizat de numerosi factori, de la libertatea de alegere acordata utilizatorilor finali, cu efect direct asupra eficientei acestora, pana la economiile substantiale pe care le ofera. Situatia a schimbat insa raportul de forte intre utilizatori si Departmentele IT, care sunt fortate acum sa gestioneze o flota eterogena de echipamnente.
05/04/2016
SchneiderElectric

Schneider Electric lansează noile soluţii de Centre de Date Prefabricate

Noile soluţii de Centre de Date Prefabricate sunt ideale pentru aplicaţiile de tip “edge-of-network” şi pentru instalări exterioare, unde lăţimea de bandă de comunicaţii şi securitatea sunt de o importanţă maximă. Noile configuraţii sunt disponibile în format “All-In-One”, incluzând întreaga infrastructură (cabinet 19′, UPS, răcire de precizie, unităţi externe de răcire (condensatoare), distribuţie electrică, ATS, monitorizare şi management de la distanţă) module IT fără UPS sau unităţi externe de răcire (condensatoare).
28/03/2016
Grafic M2M - Timitere linkedin art ZCom

Tehnologiile M2M devin o sursa majora de crestere in telecomunicatii

Mult timp asociate strict sistemelor de monitorizare si control la distanta SCADA, tehnologiile Machinte-to-Machine (M2M) au cunoscut in ultimul deceniu o adoptie rapida, facilitata de utilizarea pe scara larga a conexiunilor broadband low-cost si de scaderea costurilor asociate tehnologiei in sine. La finalul anului trecut, numarul conexiunilor M2M din intreaga lume era nu numai putin de 265,2 milioane.

Organizatori

 
agnor
 
its events